Vodafone

Wil je gebruik maken van een Vodafone sim only abonnement? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten. Wil je bijvoorbeeld alleen maar kunnen bellen en daar zo min mogelijk voor betalen? Neem dan alleen 200 belminuten per maand af en zorg er daarmee voor dat je de kosten goed in de hand kunt houden. Je kunt er aan de andere kant echter ook voor kiezen om juist meer belminuten en SMS berichten af te nemen en ook een ruime databundel te kiezen binnen je Vodafone sim only abonnement.

Databundel en belminuten

Je kunt het Vodafone sim only abonnement kiezen op basis van het aantal belminuten. Heb je maar een beperkt aantal nodig, of wil je liever onbeperkt kunnen bellen en je daar geen zorgen over maken? Je zorgt er daarmee voor dat je uren aan de telefoon kunt hangen, zonder dat de kosten op zullen lopen. Wat betreft het internet is het verstandig om goed naar de grootte van de databundel te kijken, net als naar de snelheid. Maak je af en toe gebruik van het internet, of zit je er veel op en wil je ook filmpjes kunnen kijken? Indien je ook een tablet hebt kun je voor een Vodafone sim only abonnement met een grotere databundel en hogere snelheid kiezen.

Snelheid van het internet

De snelheid van het internet is vooral van belang wanneer je het Vodafone sim only abonnement wilt gebruiken om bijvoorbeeld filmpjes te kunnen kijken of grote bestanden te kunnen downloaden. Kies in dat geval voor 30 Mbit/s, of zelfs 50 Mbit/s. Hiervan blijft zo’n 10 – 15 Mbit/s aan praktische snelheid over. Dit zorgt ervoor dat je razendsnel kunt downloaden en je ook grotere bestanden kunt binnenhalen met je Vodafone sim only abonnement.