Tele2

Wil je gebruik maken van een Tele2 sim only abonnement? Je zorgt er daarmee voor dat je op een voordelige manier kunt bellen. Tele2 beschikt over een eigen netwerk, waardoor je niet afhankelijk bent van andere providers. In plaats daarvan kun je zelf een sim only abonnement bij Tele2 samenstellen. Geef aan hoeveel belminuten en SMS berichten je wilt gebruiken, naast een eventueel aantal internet MB’s. Geef bovendien aan of je gebruik wilt maken van een reguliere simkaart, of dat je een micro- of een nano-simkaart nodig hebt.

Abonnement of prepaid

Je kunt er bij Tele2 voor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten, maar je kunt daarnaast ook gebruik maken van een prepaid aansluiting. Heb je bijvoorbeeld nog een telefoon liggen en wil je niet maandelijks betalen? Indien je maar erg weinig gebruik maakt van je telefoon is het verstandig om een prepaid aansluiting te overwegen. Indien je af en toe, regelmatig of veel belt en op het mobiele internet zit, dan heb je meer aan een Tele2 sim only abonnement. Je betaalt dan een scherp bedrag per maand, afhankelijk van het abonnement dat je zelf samen wenst te stellen.

Paar euro per maand

Je kunt al een Tele2 sim only abonnement afsluiten vanaf een paar euro per maand. Je zorgt er daarmee voor dat je nooit meer teveel betaalt, bijvoorbeeld om 100 minuten per maand te kunnen bellen. Tel de kosten voor het aantal minuten en de SMS berichten bij elkaar op en geef aan of je 1 of 2 jaar gebruik wilt maken van het contract. Des te langer je de periode kiest, des te lager ook de kosten per maand uitvallen. Wat dat betreft heb je met een Tele2 sim only abonnement de volledige vrijheid om dit samen te stellen zoals je zelf wenst.