T-Mobile

Het T-Mobile sim only abonnement zit op een uitgebreide manier in elkaar en zorgt er daarmee voor dat je altijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon. Je kunt het abonnement samenstellen op de manier die je wenst. Wil je ook gebruik maken van het mobiele internet? Dan kun je zelf een abonnement bij elkaar verzamelen. Aan de andere kant kun je gebruik maken van een T-Mobile sim only abonnement waarmee je alleen kunt bellen en SMS’en. Je kiest dan voor de meest voordelige opties van de aanbieder.

Abonnement samenstellen

Wil je zelf een T-Mobile sim only abonnement samenstellen, omdat je gebruik wilt maken van het mobiele netwerk? Je kunt dan gebruik maken van het meer stabiele en snellere 4G netwerk dat de aanbieder onlangs heeft uitgerold. Dat betekent dat je kunt rekenen op razendsnel internet, dat net zo snel werkt als de Wifi verbinding waar je thuis of op je werk gebruik van maakt. Dankzij de T-Mobile sim only abonnementen betaal je hier aan de andere kant een scherpe prijs voor, door gebruik te maken van je huidige mobiele telefoon, of deze los aan te schaffen.

Altijd online en SMS’en

Een bijkomend voordeel van de T-Mobile sim only abonnementen met internet is dat je altijd online bent. Je behoudt altijd de beschikking over een basissnelheid van 64 Kbps. Dit is onvoldoende om filmpjes te kunnen kijken en muziek te streamen, maar aan de andere kant wel genoeg om bijvoorbeeld op te kunnen zoeken hoe laat de bus vertrekt, of een status op Facebook te plaatsen. Bovendien kun je gewoon gebruik blijven maken van Whatsapp. Ook SMS is gratis binnen een dergelijk T-Mobile sim only abonnement, waardoor je daar geen aparte bundel meer voor hoeft af te sluiten.