Simyo

Je kunt het Simyo sim only abonnement helemaal zelf samenstellen en er op die manier voor zorgen dat je niet teveel betaalt. Bovendien kun je online bijhouden hoeveel belminuten je in een bepaalde maand nog over hebt en hoe het zit met je SMS berichten of internet MB’s. Wat dat betreft heb je met een Simyo sim only abonnement de volledige controle over je kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kun je kiezen uit een sim only abonnement voor 1 jaar, maar ook voor een aansluiting die je maandelijks kunt opzeggen.

Bundel samenstellen

Je kunt in de beide gevallen zelf je Simyo sim only abonnement samenstellen. Je doet dit door allereerst aan te geven hoeveel belminuten en SMS berichten je per maand af wenst te nemen. Heb je voldoende aan 100 minuten per maand, of ben je een grootverbruiker en wil je er met 1250 minuten en SMS berichten voor zorgen dat je in ieder geval niets tekort zal komen? Je kunt daarnaast eventueel mobiel internet afnemen, variërend in pakketten van 250MB tot maximaal 2500MB per maand. Je zal daarmee meer dan voldoende hebben binnen je Simyo sim only abonnement.

Gratis aanpassen en KPN netwerk

Bovendien zorgt het Simyo sim only abonnement ervoor dat je altijd de mogelijkheid hebt om je belbundel aan te passen en er bijvoorbeeld voor te zorgen dat je de komende maand wat extra internet tot je beschikking hebt. Je kunt je bundel aanpassen wanneer je wilt, bijvoorbeeld om te voorkomen dat je buiten je bundel voor hoge kosten komt te staan. Je hebt wat dat betref de volledige controle, terwijl je een scherpe prijs per maand betaalt. Tenslotte kun je met een Simyo sim only abonnement gebruik maken van het betrouwbare netwerk van KPN, waardoor je door heel het land kunt rekenen op een uitstekend bereik.