Simpel

Wil je een Simpel sim only abonnement afsluiten? Je kunt er op een heel voordelige manier bellen, SMS’en en gebruik maken van het mobiele internet. Wil je ook regelmatig naar het buitenland bellen? Dit kun je tijdens je bestelling aangeven, waardoor je gebruik kunt maken van een speciale aanbieding. Je weet op deze manier in ieder geval zeker dat je niet teveel betaalt voor het gebruik van je mobiele telefoon. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om een Simpel sim only abonnement af te sluiten, wanneer je wilt besparen op de kosten.

Sim only abonnement samenstellen

Je kunt zelf je Simpel sim only abonnement samenstellen door allereerst aan te geven hoeveel belminuten je af wilt nemen. Heb je voldoende aan 50 minuten per maand, of wil je aan de andere kant juist onbeperkt kunnen bellen? Uiteraard lopen de kosten op naarmate je meer minuten af wilt nemen. Kies ook het aantal SMS berichten en internet MB’s waar je maandelijks gebruik van wenst te maken. Je kunt op die manier zelf je Simpel sim only abonnement samenstellen en ervoor zorgen dat je een scherp bedrag per maand betaalt.

Geen kredietcheck en controle over de kosten

Een van de voordelen van een Simpel sim only abonnement is dat je geen kredietcheck hoeft te ondergaan. Dit gebeurt normaal gesproken zonder dat je er zelf wat van merkt, behalve wanneer er sprake is van een negatieve BKR-score. Indien je een achterstand hebt op een lening of een andere betaling kun je niet zomaar een abonnement afsluiten. Je kunt in dat geval echter wel kiezen voor een Simpel sim only abonnement, aangezien zij geen BKR check uitvoeren. Aan de andere kant heb je zelf de volledige controle over je kosten, waardoor je precies weet wat je per maand betaalt voor je telefoon.