KPN

KPN heeft de Tweakers Awards 2013/2014 gewonnen voor ‘Beste Mobiele Provider’, wat aangeeft dat je hier kunt rekenen op een uitstekende service. Je maakt met een KPN sim only abonnement gebruik van het uitstekende netwerk. Je hebt overal in Nederland goed bereik, waardoor je kunt bellen en SMS’en waar je maar wilt. Daarnaast heb je met een KPN sim only abonnement natuurlijk de beschikking over het mobiele internet, waardoor je even een email kunt versturen of je de mogelijkheid hebt om contact te leggen via Whatsapp.

Supersnel internet

Het internet binnen een KPN sim only abonnement kan oplopen tot enorme snelheden. KPN heeft onlangs het 4G netwerk uitgerold, waar na een half jaar al meer dan een miljoen mensen in Nederland gebruik van zijn gaan maken. Dat betekent dat het een enorm succes is en het de moeite waard is om het ook zelf eens uit te proberen. Met een sim only abonnement van KPN met 4G internet kun je rekenen op internetsnelheden die net zo hoog zijn als thuis of op de zaak. Het is wat dat betreft geen probleem meer om grotere bijlagen te downloaden, of foto’s en zelfs video’s met elkaar uit te wisselen.

Alles in 1 mobiel

Wil je op een voordelige manier gebruik maken van een sim only abonnement van KPN? Kies dan voor Alles in 1 Mobiel. Je zorgt er daarmee voor dat je onbeperkt kunt bellen en onbeperkt gebruik kunt maken van SMS op je mobiele telefoon. Je betaalt wat dat betreft alleen nog apart voor het internet waar je gebruik van wenst te maken. Uiteraard kun je kiezen voor een van de interessante bundels. Het KPN sim only abonnement is wat dat betreft een uitstekend keuze, al dien je er rekening mee te houden dat het niet de meest voordelige provider is.