Hollandsnieuwe

Het Hollandsnieuwe sim only abonnement zit op een heel voordelige manier in elkaar en zorgt er bovendien voor dat je nooit zomaar meer over je bundel heen gaat. In plaats daarvan krijg je netjes een waarschuwing en stopt je abonnement, wanneer je geen extra kosten wenst. Wat dat betreft zorg je er met een Hollandsnieuwe sim only abonnement voor dat je de touwtjes goed in handen hebt. Zoek je een abonnement voor een van je kinderen? Dan zorg je er hiermee voor dat de belkosten niet te hoog op zullen lopen.

Sim only abonnement kiezen

Je kunt het Hollandsnieuwe sim only abonnement zelf samenstellen. Geef allereerst aan of je gebruik wenst te maken van een contract voor 12 of 24 maanden. Des te langer je de contractperiode kiest, des te goedkoper je gebruik kunt maken van de aansluiting. Vervolgens kun je het Hollandsnieuwe sim only abonnement samenstellen door onder andere aan te geven hoeveel minuten en SMS berichten je per maand af wilt nemen. Wil je ook gebruik maken van het mobiele internet? Kies dan voor een van de bundels inclusief het internet. Je hebt dan bijvoorbeeld 275 belminuten, SMS berichten of internet MB’s tot je beschikking.

Extra opties

Daarnaast kun je het Hollandsnieuwe sim only abonnement uitbreiden met eventuele extra opties. Op het moment dat je veel gebruik maakt van SMS is het bijvoorbeeld een goed idee om voor €10 per maand gebruik te maken van 1000 SMS berichten. Zit je aan de andere kant veel op het internet met je mobiele telefoon? Kies dan voor 500MB aan extra data. Je stelt je Hollandsnieuwe sim only abonnement samen op de manier die jij wilt. Bovendien kun je gebruik maken van het netwerk van Vodafone, waardoor je kunt rekenen op een goed bereik op de verschillende plaatsen in Nederland.